Giv en autentisk italiensk smag til din køkkenhave med Genovese basilikum Bioponis, perfekt til dine opskrifter på pesto og pistou-suppe!
Italiensk variant med en meget aromatisk duft, basilic genovese bruges oftest til at lave pesto eller suppe au pistou. Du kan også bruge den i en grøntsagsstegning eller i salater.
Blomstringen gør bladene bitre og stopper væksten. Vi anbefaler, at du beskærer din basilikumplante meget regelmæssigt, inden den blomstrer.
Efter beskæringen af din køkkenhave kan du fryse det, du ikke har brugt, enten ved at lægge bladene i en frysepose uden luft, som placeres i fryseren, eller ved at hakke bladene i isterningebakker, fyldt med vand eller olie og placeret i fryseren. Du kan også opbevare dine basilikumblade direkte i en flaske olie for at aromatisere den. Tørring vil få det til at miste meget af smagen.
Før du indtager aromatiske eller medicinske urter, anbefales det, at personer under behandling, børn samt gravide eller ammende kvinder søger lægehjælp.
Opbevares på et køligt og tørt sted. Skal bruges inden for 12 måneder efter køb.
| Mærke | Bioponis |
| Leverandør reference | BIO30105G |
| Farve | brun |
| Dominerende farve | Brun |
| Mængde pr. produkt | 5 |